Vi söker en Logistiker till Piteå

Vi söker en logistiker som tillsammans med kompetenta kollegor i huvudsak kommer att kontrollera ingående och utgående gods inom hamnområdet. Klarering av fartyg ingår också till viss del i tjänsten.

Arbetsuppgifter

Arbetet som logistiker innebär bland annat:

  • Kontroll av kvalitén av gods samt förberedande inför lastning.
  • Göra bokningar av gods, hantera inkommande/utgående gods, dokumentera.
  • Administrera export och import av gods.
  • Inventering och avstämning av lager.

Vid klareraring av fartyg agerar du som ombud för redare och befälhavare vid fartygets anlöp till hamn och arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Lämna offerter till rederier vid förfrågan om anlöp.
  • Hålla löpande kontakt med bland annat Kustbevakning, lots, Tullverket, båtmän, planeringsavdelningen samt arbetsledare i hamnen inför och under anlöpen.
  • Administrera fartygets dokumenthantering och bolagets ekonomi avseende hamnanlöpet.
  • Erbjuda service till fartygsbesättningen och rederiet medan fartyget ligger vid kaj. 
  • Beredskap kan förekomma inom denna tjänst. 

Vem är du?

Som logistiker har du många kontakter inom och utom organisationen och vi söker dig som håller hög service, har god struktur och administrativ förmåga. Du ska även ha god kunskap i engelska, både tal och skrift. Meriterande är utbildning inom logistik och/eller erfarenhet inom logistik.

Omfattning

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placeringsort Piteå, Haraholmen. Tillträde september 2019 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan

Din ansökan skickar du senast 2019-08-16 till jobb@shorelink.se, märk ansökan med ”Logistiker Piteå”. Skicka gärna ansökan så snart som möjligt eftersom urval sker löpande.

Om du vill veta mer om tjänsten, kontakta:

Anders Eriksson Logistikchef: 070-300 40 84

Facklig kontaktperson är:

Karin Pedersen, Unionen, 0911-23 22 31

 

ShoreLink är ett transport- och logistikföretag med tyngdpunkten inom sjöfart. Vi hjälper kunderna med miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar genom stora delar av transportkedjan. Majoriteten av kunderna finns inom den tunga basindustrin, vilket innebär att vi är en viktig kugge för näringslivet i den norra regionen.

Vi bedriver verksamhet i Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix, med huvudkontor i Piteå. Omsättningen uppgår till ca 310 Mkr per år och vi har 260 medarbetare samt 130 fordon i verksamheten.

Läs mer på www.shorelink.se