Välkommen ombord!

Hos oss är du en del av ett lag och en länk i en stark kedja! Vi länkar ihop arbetslag med arbetslag, varuägare och befraktare, leverantörer och kunder. Men framför allt, vi länkar ihop hav och land. För vi tror att det bästa sättet att frakta gods är via havet. Vågen är vägen.

Välkommen ombord hos oss!

Maria Fäldt är fotografen bakom våra fantastiska medarbetarfoton.

"Ett jobb som varierar och alltid havsutsikt!"

Möt våra medarbetare

 • Alexander

  Piteå

  Shorelink 02
 • Anki

  Luleå

  Shorelink 11
 • David

  Skellefteå

  Shorelink 07
 • Josefin

  Piteå

  Shorelink 04
 • Killua

  Piteå

  Shorelink 05
 • Linn

  Skellefteå

  Linn 800
 • Maja

  Piteå

  Shorelink 03
 • Niklas

  Skellefteå

  Shorelink 06
 • Ove

  Skellefteå

  Shorelink 09
 • Torkel

  Luleå

  Shorelink 10

Lediga tjänster

Framtiden är redan här och vi behöver dig!
Välkommen med din ansökan!

Tjänst

Ansök senast

Hamnarbetare Skellefteå, tillsvidare med provanställning 6 månader

Skellefteå

Ansök tjänst

Hittade du inte en passande tjänst? Lugn, gör en spontanansökan istället. Vi letar kontinuerligt efter nya duktiga medarbetare.

Värderingar

Nytänk - Vi uppmuntrar till och är öppna för att pröva nya idéer. Vi söker förbättringar i allt vi gör.

Omtanke - Vi ser till och bryr oss om andra på ett hänsynsfullt, respektfullt och hjälpsamt sätt.

Ansvar - Med framåtanda och driv tar vi ägande för den egna uppgiften, efterlever det överenskomna och strävar efter att göra det lilla extra.

Dina förmåner hos oss

Friskvård - Vi erbjuder 4000 kr i friskvårdsbidrag där du själv väljer vad det ska användas till, enligt Skatteverkets regler förstås. Vill du delta i ett motionslopp? Då kan du söka ersättning till startavgiften. Heja dig!

Företagshälsovård - Företagshälsovård – För oss är det viktigt att alla mår bra! Du erbjuds en hälsoundersökning vart femte år och vart tredje år om du är du över 50 år. Vid behov finns även relevant företagshälsovård att tillgå. Självklart får du även arbetsrelaterade medicinska kontroller.

Förmånscykel - Även om vi mest kör stora maskiner, tycker vi att cykla är ett fantastiskt sätt att ta sig fram. Vi samarbetar med Bikelease och då får du möjlighet att köpa cykel mot bruttolöneavdrag.

Stuga i fjällen - Du kanske vill ha en paus från havsutsikten på jobbet? Vi har egna stugor i Jäckvik och Ammarnäs som alla får hyra. Ta med familjen och njut av fjälluften.

Försäkringar - Vi samarbetar med Söderberg och Partner i försäkringsärenden och vill dela med oss av tryggheten till dig. Du kan ansöka om gruppmotorförsäkring och gruppförsäkring hos dem till förmånliga priser.

Drivmedelsavtal - Vi är storkunder hos Skoogs bränsle och då kan du också vara storkund. Sök om tankkort hos Skoogs Bränsle till samma storkundsavtal som vi har.

Arbetsglasögon - Behöver du glasögon för att kunna jobba? Hos oss får du terminalglasögon och receptslipade skyddsglasögon. Vi erbjuder också ett generellt bidrag till glasögon och även ögonlaserbehandling mot bruttolöneavdrag.

Ladda elbil - Vi utvecklar hela tiden möjligheterna för elektrifiering. I Piteå och Luleå kan du kan ladda din elbil utan kostnad och det är på gång vid de övriga orterna där vi är verksamma.

Kollektivavtal - Är en självklarhet hos oss! Känns egentligen konstigt att nämna, men tydligen finns det branscher där det inte är lika självklart.

Kompetensutveckling - Hos oss varierar jobbet mycket, du kör olika maskiner och kan ha flera olika arbetsuppgifter. Därför ger vi bra möjligheter till kompetensutveckling så att du får nyttja alla dina färdigheter och kanske utveckla nya.

Morgonmacka och frukt - Vi vill att du ska ha ork hela dagen! Därför bjuder vi på en enkel macka till förmiddagsfikat och frukt under dagen. Förutom kaffe och te såklart.

Hotell - En liten semestertripp? Vi har avtal med Strawberry hotel och du kan därför boka logi till rabatterat pris.

Vår arbetsmiljöpolicy

ShoreLink-koncernen arbetar aktivt för en god och säker arbetsmiljö. Arbetsmiljöarbetet omfattar all verksamhet och medarbetarens totala arbetssituation där både fysiska, psykiska och sociala aspekter beaktas. Målsättningen är att skapa en arbetsplats som upplevs säker och stimulerande för alla medarbetare.

"Hitta din framgångsvåg hos oss"

Shorelink 06