20130413

Shorelink är ett transport- och logistikföretag med verksamhet inom tre affärsområden där vi drar fördel av att många funktioner är samordnade. Shorelink Terminal som ansvarar för den operativa verksamheten i hamnarna med lastning och lossning. Shorelink Shipping som bedriver skeppsklarering och speditionsverksamhet. Shorelink Transport som är entreprenör inom maskin- och transportområdet. ShoreLink har sitt säte och huvudkontor i Piteå. Företaget bedriver verksamhet i fyra hamnar, Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix, gemensamt hanteras årligen 5 miljoner ton gods i dessa hamnar. Vi är ett fullserviceföretag till sjöfartsnäringen och till näringslivet i Norr- och Västerbotten. Koncernens omsättning uppgår till cirka 200 Mkr per år. ShoreLink har 180 anställda medarbetare och 110 fordon som används i verksamheten. Vi spelar en aktiv roll i utvecklingen av Norr- och Västerbottens näringsliv, genom en kostnadseffektiv och miljövänlig verksamhet i de orter vi verkar i. Vi är kända för hög kompetens, kvalitet, servicegrad och effektivitet. ShoreLink är ett kvalitets- och miljöcertifierat företag.

Till vår verkstad i Piteå söker vi en kompetent fordons/maskinreparatör. De främsta arbetsuppgifterna är reparationer och service av vår maskinpark som består av hjullastare, truckar, hydrauliska vikarmskranar, lastbilar mm. I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på fordon och maskiner.

Vi söker dig som vill jobba självständigt, men även har lätt för samarbete i team, varför stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och förmågor. Du är även serviceinriktad med ett gott ordningssinne.

Din Bakgrund
Erfarenhet av reparationer av tunga fordon och minst B-körkort är ett krav. Erfarenhet av svetsarbeten är meriterande.

Dina egenskaper
Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och sätter kvalitén på

Vi vill att du skickar in din ansökan till jobb@shorelink.se senast den 30 april 2013.

För mer information är du välkommen att kontakta verkstadschef Ulf Isaksson  070-323 66 50