20130316

Shorelink är ett transport- och logistikföretag med verksamhet inom tre affärsområden där vi drar fördel av att många funktioner är samordnade. Shorelink Terminal som ansvarar för den operativa verksamheten i hamnarna med lastning och lossning. Shorelink Shipping som bedriver skeppsklarering och speditionsverksamhet. Shorelink Transport som är entreprenör inom maskin- och transportområdet. ShoreLink har sitt säte och huvudkontor i Piteå. Företaget bedriver verksamhet i fyra hamnar, Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix, gemensamt hanteras årligen 5 miljoner ton gods i dessa hamnar. Vi är ett fullserviceföretag till sjöfartsnäringen och till näringslivet i Norr- och Västerbotten. Koncernens omsättning uppgår till cirka 200 Mkr per år. ShoreLink har 180 anställda medarbetare och 110 fordon som används i verksamheten. Vi spelar en aktiv roll i utvecklingen av Norr- och Västerbottens näringsliv, genom en kostnadseffektiv och miljövänlig verksamhet i de orter vi verkar i. Vi är kända för hög kompetens, kvalitet, servicegrad och effektivitet. ShoreLink är ett kvalitets- och miljöcertifierat företag.

 

Extra personal till ShoreLink Terminal i Skellefteå, Piteå och Kalix.

Som hamnarbetare/maskinförare arbetar du främst med lastning och lossning av fartyg. Du kommer bland annat transportera gods mellan fartyg och uppställningsplats inom hamnområdet, det förekommer även andra arbetsuppgifter som kaj och fartygsarbeten, transport och underhållsarbeten.

Arbetet i hamnen kräver att du är en flexibel person som med kort varsel kan ändra din arbetstid. Det är ett krav att du har körkort B samt yrkesbevis för truck/hjullastare samt några års erfarenhet av maskinkörning.  Vi ser vana av krankörning, körkort CE samt datorvana som meriterande för tjänsten.

Anställningen är en behovsanställning med start från maj.

Vi vill att du skickar in din ansökan till jobb@shorelink.se senast den 31 mars 2013. Märk din ansökan med den ort du söker till.

För mer information kontakta
Skellefteå: Verksamhetschef Harris Nyquist 0910-71 51 40
Piteå: Verksamhetschef Ola Isaksson 0911-23 22 02
Piteå: Transportchef Christer Bentzlin 0911-23 22 07
Kalix: Verksamhetschef Åke Snäll 0923-200 05