Vi söker en arbetsledare till vår terminal i Piteå

ShoreLink bedriver verksamhet på fyra orter, Kalix, Luleå, Piteå och Skellefteå. Huvudkontoret och den största terminalverksamheten, räknat till antalet anställda, finns på Haraholmen i Piteå. Vi söker nu en arbetsledare som, tillsammans med ytterligare två arbetsledare, kommer att leda det dagliga arbetet med godshantering. 

Arbetsuppgifter

Arbetet som arbetsledare innebär att planera, fördela och leda arbetet med lastning och lossning av gods. Det innefattar även administrativt arbete som dokumentation och rapportering. Arbetet ställer höga krav på säkerhet samt att föreskrifter och arbetsinstruktioner följs för att förhindra olycksfall och ohälsa. Personalansvar ingår i rollen.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet som chef med personalansvar, gärna från industri-, transport- eller logistikbranschen. Eftergymnasial utbildning är en fördel men inte något krav. Goda kunskaper i att tala engelska är något du har, då många av fartygens besättningar kommer från andra länder.

Som person har du en mycket god förmåga att skapa relationer och en förmåga att komma väl överens med personer på alla nivåer. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt samt kommunicerar klart och tydligt.

Välkommen med din ansökan

Vi är övertygade om att en jämlik könsfördelning är positiv för vår verksamhet och ser därför gärna att även kvinnor ansöker till tjänsten.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placeringsort Piteå, Haraholmen.

Om du vill veta mer om tjänsterna kontaktar du:
Samuel Jonsson, Affärsområdeschef Terminal Syd, 070-628 80 14
Kent Andersson, Arbetsledare Piteå, 070-312 88 14

Fackliga kontaktpersoner är:
Karin Pedersen, Unionen, 0911-23 22 31
David Olsson, Ledarna, 0920-24 46 42

Skicka din ansökan senast den 10 december 2018. Vi ser gärna att du söker så snart som möjligt då urval sker löpande. Märk ansökan med ”Arbetsledare Piteå” och skicka den till jobb@shorelink.se