ny chef för ShoreLink Terminal

ShoreLink stärker sin organisation i Luleå med en ny chef inför övertagandet av verksamheten i Victoriahamnen, Luleå. Anders Viljeros blir ny chef för ShoreLink Terminal i Luleå och han kommer närmast från SSAB Europe, Interna Transporter där han arbetat som avsnittschef. 

-  Vi är glada att Anders vill arbeta hos oss på ShoreLink. Hans gedigna erfarenhet med ledarskap och utvecklingsarbete kommer väl till pass med tanke på att ShoreLink Terminal Luleå går in i en mycket utvecklande fas i samband med koncessionsavtalet, säger Susanne Jangdal, VD ShoreLink.

Anders har varit chef för tre avdelningar som innefattar avdelningschefer, 80 medarbetare, operatörer, fordonsförare och mekaniker. Han har lång erfarenhet av ledarskap, affärs- och verksamhetsutveckling samt arbetsmiljö i olika chefsbefattningar inom SSAB.

- Det blir fantastiskt roligt att få ansvaret för den här delen av ShoreLinks verksamhet. Det kommer att hända otroligt mycket i samband med koncessionsavtalet, vilket blir en spännande utmaning, säger Anders.

Anders bor i Luleå och tillträder tjänsten den 1 juli 2015.