Ola och David - nya affärsområdeschefer

I samband med omorganisation inom ShoreLink har två nya Affärsområdeschefer tillsatts. De är underställda ShoreLinks VD och ansvar för strategisk verksamhetsutveckling med fokus på affärsutveckling, tillväxt och effektivisering inom sitt affärsområde. De leder/samordnar verksamheten med ett övergripande ansvar för ekonomi och personal.

 

Rundbild Ola

Ola Isaksson - ny affärsområdeschef för ShoreLink Terminal

Ola har tidigare arbetat 28 år inom ShoreLink och senast som platschef för ShoreLink Terminal i Piteå. Med sin mångåriga erfarenhet inom branschen och företaget bidrar han med gedigen kunskap från företagets alla hörn.

På sommaren tillryggaläggs många sjömil till havs och vintertid tar han gärna skotern upp på brantaste fjället. Däremellan hinns någon renovering eller resa med.

 

Rundbild David

David Engberg - ny affärsområdeshef för ShoreLink Transport från 1 september 2014

David har stor erfarenhet från sågverksindustin som produktionschef vid Kåge såg och nu senast som Underhåll- och servicechef vid SCAs sågverk i Munksund, Piteå. Han har även arbetat som projektledare vid Sverea Sicomp. Just nu slutför han uppdraget på Munksunds sågverk, där uppdraget främst är att ansvara för sågverkets internlogistik.

På friditden bygger/renoverar David, då familjens går består av en stor tomt och många uthus. Under tiden längtar han efter skoter och utförsåkning, som är hans stora passioner. Just nu väntar familjen med spänning på tillökning i augusti.