Vi är cirka 250 medarbetare i koncernen idag och bedriver verksamhet i Kalix, Luleå, Piteå och Skellefteå. Hos oss arbetar bland annat maskin- och kranförare, hamnarbetare, fartygsagenter, arbetsledare, underhållstekniker, logistiker med flera. Då det mesta arbetet involverar stora maskiner, tunga lyft och ibland farlig last, sätter vi högsta prioritet på en säker arbetsplats och arbetar aktivt med att göra riskbedömningar och ständigt förbättra vårt arbetssätt. 

Om du är intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@shorelink.se

Våra värdeord

Engagerade - Vi är engagerade i att leverera prisvärda tjänster med hög service. Vi vill ständigt hitta bättre lösningar på våra utmaningar och skapa en bra arbetsplats där alla vill vara.

Ställer upp - Vi ställer upp för kunder, samarbetspartners och kollegor och finns där när vi behövs. Tillsammans löser vi problem, klarar utmaningar, utvecklas och mår bra på jobbet.  

Kompetens - Vårt kunnande och djupa kunskap grundar sig i lång yrkeserfarenhet. Genom åren har vi visat att vi kan föra kunskapen vidare för att ständigt utvecklas och bli ännu bättre på det vi gör. 

 

 

 

 

Jobba hos oss

 

 

         Lediga tjänster

Dela artikeln