Vi söker en underhållstekniker till ShoreLink Terminal i Luleå

Till vår terminal i Luleå söker vi en kompetent underhållstekniker för reparationer och service av vår kranpark med tillhörande redskap. I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar.

Vi söker dig som vill arbeta i ett mindre team med underhållspersonal varför stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och förmågor. Du är serviceinriktad med ett gott ordningssinne och är van att arbeta under eget ansvar utan krav pa direktstyrning.

Din bakgrund
• Teknisk förståelse för stora kranar och traverser samt vana att arbeta med de underhållsinsatser som dessa kräver.
• Lagermontage och bussningsmontage, uppriktning av drivenheter.
• Förståelse för ritnings och schemaläsning
• God datavana, svenska i tal och skrift
• Vana av svetsarbete innebärande användande av gasskärning och kolbågning samt svetsning med elektrod och MIG/MAG.
• Vana av arbete på höjd med användande av fallskydd
• Kunskap om signalteknik, motordrifter och reglerteknik samt felsökning på dessa är särskilt meriterande för denna tjänst då vi strävar efter personal med bred kompetens.

Dina egenskaper
Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och sätter kvalitén på utfört arbete först. Du trivs i ett högt tempo med många förändringar.
 
Tjänsten är heltid. Lön enligt avtal. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan
Vi vill att du skickar in din ansökan till jobb@shorelink.se senast den 22 januari 2018.

För mer information är du välkommen att kontakta underhållschef Rikard Carlsson 070-350 95 65

 

ShoreLink är ett transport- och logistikföretag med tre affärsområden och verksamhet i Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix. ShoreLink Terminal som ansvarar för den operativa verksamheten i hamnarna med lastning och lossning. ShoreLink Shipping som bedriver skeppsklarering och speditionsverksamhet. ShoreLink Transport som är entreprenör inom maskin- och transportområdet. Vi är cirka 180 anställda, har 100-talet fordon och omsätter cirka 250 MSEK/år. Vi ägs huvudsakligen av industrin och vårt huvudkontor finns i Piteå.