Vi förstärker IT-verksamheten och Logistikfunktionen

ShoreLink har anställt Anders Eriksson som ny Logistikansvarig och Magnus Burström som IT-ansvarig. Med dessa tjänster förstärker vi vår verksamhet och fortsätter fokusera på utveckling. Bilden: Anders Eriksson och Magnus Burström.  Anders har...

Läs mer

Vi söker logistikansvarig till Piteå

Vi söker en driven person som får saker genomförda och som vill ha en ansvarsfull roll inom logistik och lagerhållning. Som Logistikansvarig har du, tillsammans med vår Platschef, ansvaret för att affärsprocesserna inom logistik och att vår kunddi...

Läs mer

Kranförare räddad från 18 meters höjd, under övning

  I vårt arbete finns riskfyllda moment och vi vill absolut undvika olyckor och tillbud, säger Ola Isaksson tf platschef för ShoreLink Terminal i Skellefteå.  Därför genomför vi räddningsövningar regelbundet för att vara beredd på olika scenarion...

Läs mer

Vi satsar helhjärtat på damidrott

ShoreLink väljer att aktivt stötta damidrott. Oavsett om du är man eller kvinna lägger du ner lika mycket tid när du gör en elitsatsning, men många kvinnor är beroende av annan inkomstkälla för att klara av en sådan satsning. Totalt sett fördelas...

Läs mer

Vi söker underhållstekniker till Luleå och Piteå

Vi söker underhållstekniker till Luleå (för tjänsten i Piteå, läs längre ner på sidan) Till vår terminal i Luleå söker vi kompetenta underhållstekniker för reparationer och service av vår kranpark med tillhörande redskap. I arbetsuppgifterna ing...

Läs mer