Skräddarsydd utbildning för hamnarbetare

ShoreLink kommer att genomföra en utbildning i Piteå och Luleå för hamnarbetare, i samarbete med Yrkesakademien och Arbetsförmedlingen. Totalt kommer 40 personer att erbjudas plats i utbildningen, hälften till respektive ort. -Vår verksamhet växe...

Läs mer

Lindbäcks skeppar husmoduler

Redan i samband med valet av platsen för Lindbäcks nya produktionsanläggning var logistik av volymer en viktig del i beslutsunderlaget. Valet föll på Haraholmen i Piteå där närheten till Piteå Hamn och möjligheten till båttransporter vägde tungt....

Läs mer

Välkommen Samuel

Samuel Jonsson axlar rollen som Affärsområdeschef Terminal Syd, som innefattar våra terminaler i Piteå och Skellefteå. Han kommer närmast från Boliden och rollen som Anrikningschef vid Aitik Anrikningsverk. Hans långa ledarerfarenhet och erfaren...

Läs mer

Vill du jobba med havsutsikt?

ShoreLink söker cirka 8 hamnarbetare till Viktoriahamnen i Luleå Verksamheten består av hamnarbete med maskinkörning, även manuellt arbete som inte kräver maskinkörning behöver utföras. Maskinarbetet innebär lastning och lossning av material...

Läs mer