Lindbäcks skeppar husmoduler

Redan i samband med valet av platsen för Lindbäcks nya produktionsanläggning var logistik av volymer en viktig del i beslutsunderlaget. Valet föll på Haraholmen i Piteå där närheten till Piteå Hamn och möjligheten till båttransporter vägde tungt....

Läs mer

Välkommen Samuel

Samuel Jonsson axlar rollen som Affärsområdeschef Terminal Syd, som innefattar våra terminaler i Piteå och Skellefteå. Han kommer närmast från Boliden och rollen som Anrikningschef vid Aitik Anrikningsverk. Hans långa ledarerfarenhet och erfaren...

Läs mer

Vill du jobba med havsutsikt?

ShoreLink söker cirka 8 hamnarbetare till Viktoriahamnen i Luleå Verksamheten består av hamnarbete med maskinkörning, även manuellt arbete som inte kräver maskinkörning behöver utföras. Maskinarbetet innebär lastning och lossning av material...

Läs mer


50 extraanställs hos ShoreLink

Hos oss på ShoreLink börjar nu en period som inte kommer att likna något annat år. Förutom den vanliga hektiska vår- och sommarperioden då fartygstrafiken är tätare än på vinterhalvåret, kommer cirka 85 vindkraftsverk att levereras till hamnen vid...

Läs mer